מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 עוגת שוקולד ואגוזים ללא תוספת סוכר

מצרכים:
  • 200 גרם שוקולד חלב ללא תוספת סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר עם אגוזים
  • ללא תוספת סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 4 ביצים בטמפרטורת חדר
  • 4 שקיות תחליף סוכר סטיביה
  • כפית תמצית וניל
  • 30 מ"ל אספרסו או מים רותחים
  • 110 גרם קמח
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • 30 גרם אגוזי פקאן
  • 30 גרם אגוזי קשיו
  • מלח

אופן ההכנה:
  • חותכים את השוקולד המריר עם האגוזים לקוביות קטנות.
  • ממיסים שוקולד חלב וחמאה במיקרוגל ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם תחליף הסוכר במהירות גבוהה במשך כמה דקות עד קבלת תערובת בהירה. מוסיפים לקערת המיקסר את תערובת השוקולד והחמאה וממשיכים להקציף על לאיחוד החומרים. מוסיפים את תמצית הווניל ואת האספרסו או מים חמים ומערבבים שוב. מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים.
  • מוסיפים את השוקולד המריר עם האגוזים, אגוזי הפקאן והקשיו ומערבבים.
  • משמנים את הקערה עם חמאה, יוצקים פנימה את התערובת וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי