חפש
 
 

 

 עוגת חלבון עם שוקולד ובננה

מרכיבים:

  • 2 בננות מרוסקות
  • 85 גרם שיבולת שועל
  • 45 גרם קקאו טבעי
  • 6 מנות אבקת חלבון
  • 200 מ"ל חלב קוקוס
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפיות קינמון
  • 8 חלבוני ביצה
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • 20 גרם סטיביה
  • מעט חמאה

 

אופן ההכנה:

  • בכלי נפרד מניחים את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
  • משמנים את הקערה עם מעט חמאה, יוצקים פנימה את התערובת.
  • ״ למשך 50 דקות.CAKEבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 

בתאבון!

 

 

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*