חפש
 
 

 

 עוגת העמסה

מרכיבים:

  • 2 בננות מרוסקות
  • 200 גרם רסק תפוחים
  • 300 מ"ל חלב דל שומן
  • 180 גרם שיבולת שועל עבה
  • כפית קינמון
  • 3 מנות אבקת חלבון
  • 60 גרם סטיביה
  • 70 גרם חמאת בוטנים
  • כפית קקאו
  • כפית אבקת אפיה
  • 8 חלבוני ביצה
  • מעט חמאה או נייר אפיה

 

אופן ההכנה:

  • מוזגים לכלי נפרד חלב, רסק תפוחים וביצה ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • משמנים את הקערה עם מעט חמאה או נייר אפיה, יוצקים את התערובת פנימה.
  •  ״ למשך שעה.CAKEבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 

בתאבון!

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*