מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 עוגת גבינה

מצרכים:
  • 500 גרם גבינת שמנת
  • 300 גרם עוגיות חמאה
  • 250 גרם ( 5) ביצים
  • 170 גרם סוכר
  • 120 גרם חמאה
  • 100 גרם שמנת חמוצה 15%
  • 40 גרם עמילן תפו"א
  • 5 גרם וניל
  • 50 מ"ל סירופ תות

אופן ההכנה:
  • בקערה נפרדת כותשים את העוגיות, מוסיפים את החמאה וביצה אחת ומערבבים היטב.
  • משמנים את הקערה עם חמאה ומהדקים את תערובת העוגיות בתחתית הקערה ובצדדים. מערבבים יחד בכלי נפרד את הגבינה, השמנת, העמילן והווניל.
  • מפרידים את החלמון מהחלבון בביצים ומקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף.
  • מוסיפים בהדרגה סוכר לקצף וממשיכים להקציף.
  • משלבים בזהירות את תערובת הגבינה עם הקצף ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  • שופכים את התערובת לתוך והקערה, משטחים אותה וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 50 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • נותנים לעוגה להתקרר ושופכים מעליה את הסירופ תות לפני ההגשה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי