חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 עוגת גבינה עם הרבה חלבון

מרכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה דלת שומן
  • 4 ביצים
  • 50 גרם סטיביה
  • כפית תמצית לימון
  • כפית תמצית וניל
  • 3 מנות אבקת חלבון
  • רוטב אוכמניות
  •  מעט חמאה או נייר אפיה

 

אופן ההכנה:

  • מניחים את כל המרכיבים בקערה של מיקסר ומערבבים היטב.
  • משמנים את הקערה עם מעט חמאה או נייר אפיה, יוצקים את התערובת פנימה.
  • ״ למשך שעה.CAKEבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
  • מיד לפני ההגשה יוצקים מעל מעט רוטב אוכמניות לקישוט.

 

בתאבון!

 

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*