מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 עוגת בננה ואגוזים

מצרכים:
  • 560 גרם קמח חיטה
  • 380 גרם בננה
  • 150 גרם ) 3( ביצים
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 100 גרם סוכר
  • 150 גרם חמאה
  • 20 גרם אבקת אפייה

אופן ההכנה:
  • מרככים את החמאה ומפרידים את החלמון מהחלבון בביצים.
  • בקערות נפרדות מקציפים את החלמונים עם הסוכר, מקציפים את החלבון ובסוף מערבבים ביחד. ממשיכים להקציף ומוסיפים חמאה, קמח ואבקת אפייה.
  • טוחנים את האגוזים והבננות ומוסיפים לתערובת הביצים.
  • משמנים את הקערה עם חמאה,מניחים את הבצק בפנים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים לשעה 1 ו 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 30 דקות לפני סיום התוכנית , פותחים את המכסה והופכים את העוגה.
  • סוגרים את המכסה ומבשלים עד לסיום התוכנית.
  • משאירים את העוגה הטרייה בקערה במצב "שמור חם" (' Warm ') במשך 51 דקות.
  • לאחר 15 הדקות מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי