מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 עוגה מסורתית

מצרכים:
  • 180 גרם קמח חיטה
  • 250 גרם ( 5) ביצים
  • 150 גרם סוכר
  • 10 גרם חמאה
אופן ההכנה:
  • מערבבים את הביצים והסוכר בכלי נפרד עד לקבלת קצף.
  • תוך כדי ערבוב מוסיפים בהדרגה קמח וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • משמנים את הקערה עם חמאה ומכניסים פנימה את התערובת.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 50 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • משאירים את העוגה הטרייה בקערה במצב "שמור חם" (' Warm ') במשך 15 דקות.
  • לאחר 15 הדקות מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי