חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 תבשיל בקר וירקות שורש - עדי שילון כמיסה

תבשיל בקר וירקות שורש ביין וסילאן עם איזי קוק

מרכיבים:
  • נתח כתף בקר (בערך קילו).
  • בצל
  • תפוח אדמה
  • שורש פטרוזיליה
  • ארטישוק ירושלמי
  • בטטה
  • גזר
  • פטריות
  • רוזמרין
  • שום
  • סילאן
  • יין
  • ציר עוף
  • מלח ופלפל גרוס
  • 1/2 כוס יין
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 כוס ציר עוף 
  • צורבים את נתח הבשר בעזרת תוכנית טיגון (FRY) מכל הכיוונים עד לסגירה
  • לאחר מכן מוסיפים את כל הירקות חתוכים גס
  • מניחים מעל נתח הבשר כמה ענפי רוזמרין ושיני שום שלמות

בקערה נפרדת מערבבים: 
  • 1/2 כוס יין
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 כוס ציר עוף 
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • יוצקים מעל התבשיל ומביאים לרתיחה
  • מבשלים בתכנית ידנית (PRO) כחצי שעה על 160 מעלות ומחכים שהנוזלים מעט יצטמצמו
  • מתקנים תיבול בהתאם לטעם המועדף
  • מעבירים לתוכנית בישול איטי (SLOW COOK) ל 6 שעות
  • ולאחר מכן תכנית שבת (SABBAT) למשך כל הלילה 

בתאבון!
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*