חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 ספגטי בולונז

מרכיבים

בצל
גמבה
שום
בזיליקום
בשר טחון
עגבניה קלופה
עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות

אופן ההכנה

מפעילים את סיר האיזיקוק על חום של 160 מעלות,
קוצצים בצל, שום וגמבה ומטגנים עם מעט שמן זית.
מוסיפים את הבשר ואת העגבניות ומנמיכים את החום ל100 מעלות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק,
מוסיפים תיבול: מלח, כמון, פפריקה וחצי כוס מים.
 
מניחים את הפסטה על רשת האידוי, מכיסים לסיר וסוגרים ומבשלים 10 דקות.
 
מוסיפים בזיליקום טרי
שופכים את הפסטה אל תוך הסיר, מערבבים ומגישים
את הסיר אפשר לשמור על מצב "שמירת שבת" בכדי שישאר חם גם למנה שניה.
 
בתאבון
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*