חפש
 
 

 

 ספגטי בולונז

מרכיבים

בצל
גמבה
שום
בזיליקום
בשר טחון
עגבניה קלופה
עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות

אופן ההכנה

מפעילים את סיר האיזיקוק על חום של 160 מעלות,
קוצצים בצל, שום וגמבה ומטגנים עם מעט שמן זית.
מוסיפים את הבשר ואת העגבניות ומנמיכים את החום ל100 מעלות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק,
מוסיפים תיבול: מלח, כמון, פפריקה וחצי כוס מים.
 
מניחים את הפסטה על רשת האידוי, מכיסים לסיר וסוגרים ומבשלים 10 דקות.
 
מוסיפים בזיליקום טרי
שופכים את הפסטה אל תוך הסיר, מערבבים ומגישים
את הסיר אפשר לשמור על מצב "שמירת שבת" בכדי שישאר חם גם למנה שניה.
 
בתאבון
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*