חפש
 
 

 

 ספגטי פיקנטי

והיום פסטה ברבע שעה


מרכיבים:

  • מחממת מים בסיר ומרתיחה את הפסטה (בחרתי בספגטי מס7 שהיא טיפה עבה)
  • שופכת למסננת כאשר היא מוכנה.
  • שמה שמן באותו הסיר.
  • מטגנת בתוכנית ‘FRY’בצל קצוץ וחמש שיני שום.
  • מוסיפה שתי עגבניות קצוצות, כף רסק ושתי כוסות מים חמים.


תיבול:

  • מלח פלפל
  • מרק עוף
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • מעט פפריקה חריפה
  • מעט צ׳ילי גרוס
  • כוסברה יבשה
  • פטרוזיליה יבשה(לא מתה על בזיליקום )
  • מעט סוכר מערבבת ומבשלת את הרוטב
  • הוספתי לרוטב גם עלי תרד לגיוון.
  • ממשיכים לבשל בתוכנית ׳FRY׳ כ 10-15 דקות
  • מוסיפים את הפסטה המסוננת מבשלים עוד כמה דקות ומכבים את המכשיר.

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*