חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479

 

 ספגטי פיקנטי

והיום פסטה ברבע שעה


מרכיבים:

  • מחממת מים בסיר ומרתיחה את הפסטה (בחרתי בספגטי מס7 שהיא טיפה עבה)
  • שופכת למסננת כאשר היא מוכנה.
  • שמה שמן באותו הסיר.
  • מטגנת בתוכנית ‘FRY’בצל קצוץ וחמש שיני שום.
  • מוסיפה שתי עגבניות קצוצות, כף רסק ושתי כוסות מים חמים.


תיבול:

  • מלח פלפל
  • מרק עוף
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • מעט פפריקה חריפה
  • מעט צ׳ילי גרוס
  • כוסברה יבשה
  • פטרוזיליה יבשה(לא מתה על בזיליקום )
  • מעט סוכר מערבבת ומבשלת את הרוטב
  • הוספתי לרוטב גם עלי תרד לגיוון.
  • ממשיכים לבשל בתוכנית ׳FRY׳ כ 10-15 דקות
  • מוסיפים את הפסטה המסוננת מבשלים עוד כמה דקות ומכבים את המכשיר.

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.