מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 סלמון מאודה עם תפו"א

מצרכים:
  • סלמון (סטייק)
  • 200 מ״ל שמנת צמחית
  • 500 גרם תפו"א
  • 140 גרם פטריות פורטובלו
  • 100 גרם בצלים
  • 400 מ"ל מים
  • 50 מ"ל שמן צמחי
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • כף חרדל דיז'ון חלק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • מפזרים מעל הדג מלח ופלפל שחור. חותכים פטריות, בצלים ותפו"א לקוביות קטנות.
  • מכניסים לקערה את הבצלים, הפטריות, הפטרוזיליה והחרדל והשמן. מערבבים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .’Menu
  • מכוונים ל 15 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד
  • שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. 3 דקות לפני סיום התוכנית, מוסיפים שמנת צמחית, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע. מעבירים את התכולה לכלי נפרד. שופכים לתוך הקערה מים, מניחים בפנים את כלי האידוי עם הדג ותפו"א וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על
  • לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מפזרים מעל הדג ותפו"א את התכולה שהעברנו לכלי נפרד ומגישים.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי