מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 סלמון בציפוי קריספי של אגוזים

מצרכים:
  • 270 גרם סלמון (סטייק)
  • 15 גרם אגוזי מלך
  • 15 גרם צנוברים
  • 3 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
  • 500 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • מפזרים מעל הדג פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור.
  • קוצצים את האגוזים והצנוברים.
  • מניחים כלי אידוי עם הדג בפנים, מכסים את הדג באגוזים והצנוברים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה-' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על
  • לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי