חפש
 
 

 

 סלט מטבוחה פיקנטי

סלט מטבוחה פיקנטי בקלי קלות ובטעם פצצות!!!
  • 1 קופסאת שימורים של פרי ניר עגבניות מרוסקות 
  • 6 שיני שום כתושות
  • 4 פלפלים חריפים ירוקים פרוסים דק
  • תיבול: שמן מלח כמון מעט כורכום מעט סוכר
הכנה בעזרת המןלטי קוקר של איזי קוק
לטגן באיזי קוק על 160 מעלות את הפלפלים החריפים עם 3 כפות שמן ( מי שאוהב יותר שמן יכול להוסיף)מספר דקות , להוסיף עגבניות מרוסקות ושום כתוש , לערבב ולבשל 110 מעלות כ15 דקות ואז 95 מעלות כ10 דקות 
ניתן לשנות מעלות ולהוסיף זמן או להפחית זמן בהתאם להעדפה אישית ולפי הצורך
לתבל במעט כמון מלח מעט סוכר וקורט כורכום ולערבב
לצנן ולהעביר לקופסא
יוצא טעיםםם יאמי בלי לעבוד קשה
אין צורך אפילו להוסיף פפריקה מירוב שזה אדום יפה❤
בתאבון!


אגב למולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*