חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 סלט בטבוחה

סלט מטבוחה פיקנטי עם איזי קוק
מרכיבים:
1 קופסאת שימורים של פרי ניר עגבניות מרוסקות 
6 שיני שום כתושות
4 פלפלים חריפים ירוקים פרוסים דק
תיבול:
שמן, מעט כמון, מלח, מעט סוכר, וקורט כורכום 
אופן הכנה:
3 שלבים (ניתן לכוון מראש את שלושת השלבים)
שלב 1:
לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 160 מעלות את הפלפלים החריפים עם 3 כפות מספר דקות
שלב 2:
להוסיף עגבניות מרוסקות ושום כתוש
לערבב ולבשל ב 110 מעלות כ15 דקות 
שלב 3:
לבשל ל 95 מעלות כ10 דקות 
ניתן לשנות מעלות ולהוסיף זמן או להפחית זמן בהתאם להעדפה אישית ולפי הצורך
להוסיף את התיבול, לערבב ולצנן
יוצא טעיםםם יאמי בלי לעבוד קשה
אין צורך אפילו להוסיף פפריקה מירוב שזה אדום יפה❤

בתאבון!
אגב למולטי קוקר פונקציה לשמירת
החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום,
לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע,
ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*