חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 סופריטו עוף


מצרכים:
  • 8 שוק עוף
  • 10 תפוחי אדמה
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • חצי כוס שמן קנולה
  • 1 ראש שום חצוי 
  • 1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה:
  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות של 2 ס"מ.
  • מנקים את העוף מנוצות, מניחים בקערה, ממליחים במלח גס ומניחים בצד ל-15 דקות.
  • מפעילים את הסיר על פעולת pro שלב ראשון 160 מעלות חצי שעה שלב שני 
  • 120 מעלות לשעה,
  • מחממים את השמן , מטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צבע חום-זהוב, מסננים ומניחים בצד .
  • מטגנים את העוף עד לקבלת צבע זהוב מכל הצדדים.
  • כשהעוף מוכן מוסיפים את תפוחי האדמה, ופלפל שחור מוסיפים כוס מים רותחים, (חשוב מאוד שהמים יהיו רותחים) מניחים את חצאי ראש השום בסיר,
  • אחרי חצי שעה לבדוק שהתבשיל בסדר לא צריך לערבב

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*