חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 נתחי סטייק פרגיות עם שעועית ירוקה וגרנולה

מרכיבים (לכ-4-5 מנות):
2 כפות שמן לטיגון
1 בצל יבש חתוך לקוביות קטנות
1 ק"ג סטייק פרגיות טרי חתוך לרצועות קטנות
2 כפות תערובת תיבול השף של השף אהרוני - מוצר קנוי
2  כוסות שעועית ירוקה חתוכה
1.5 כפות גרנולה
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
בתיבול תערובת השף של השף אהרוני


אופן הכנה:
  1.  מכוונים את התבשיל עם תוכנית בישול בשני שלבים אשר יעבדו אחת אחרי השנייה אוטומטית.
  2.  במכשיר המולטי-קוקר בוחרים בתוכנית ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 160 מעלות ולזמן של כ-10 דקות. לוחצים שוב על לחצן ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות לזמן בישול של 50 דקות. לוחצים על לחצן ה-START להפעלת המכשיר.
  3. מכניסים לקערת המולטי-קוקר את השמן לטיגון, ממתינים כמה שניות, מכניסים את הבצל ומטגנים קלות כמעט דקה, עד לשקיפות. מוסיפים את השווארמה פרגיות מערבבים וממשיכים לטגן יחד עוד קצת.
  4. מוסיפים את 1.5 כפות מתערובת התיבול המוכנה, מערבבים ביחד ומטגנים קצת. מוסיפים את השעועית הירוקה, מערבבים ביחד ומטגנים קצת. מוסיפים את הגרנולה, מערבבים ביחד ומטגנעם קצת. מוסיפים את המים והמלח ומערבבים ביחד טוב ובזהירות.
  5. מחכים עד לסיום תוכנית הראשונה של ה-10 דקות. ונותנים ערבוב סופי לפני שמתחילים את שלב הבישול הבא. בכל הזמן של התוכנית הראשונה מכסה הסיר יישאר פתוח.
  6. תוכנית הבישול השנייה אוטומטית מתחילה לעבוד על טמפ' של 140 למשך זמן של 50 דקות, ואז סוגרים את מכסה המכשיר.
  7. אחרי 50 דקות הסתיים הבישול והמנה מוכנה.
פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*