חפש
 
 

 

 נודלס


מרכיבים:
  • גזר
  • קישוא
  • קולורבי
  • גמבה
  • בצל
  • פטריות
  • כרוב לבן
  • תירס צעיר(שימורים)
  • נודלס דק להשרות במים חמים עם מעט מלח
  • טריאקי
  • רוטב סויה 

אופן ההכנה:
  • לחתוך את כל הירקות לרצועות
  • לבחור תוכנית ידנית “PRO” ולכוון 160 מעלות למשך שעה.
  • לשים 2 כפות שמן ואת הבצל הקולורבי והגזר להכניס לערבב כל כמה דקות עד שמתקבל צבע להוסיף את הגמבה והקישואים לערבב כל כמה דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך להוסיף את את הפטריות גזר צעיר כרוב.
  • לערבב כך כמה דקות לסגור את הסיר לבדוק כל כמה דקות שאין נוזלים 
  • להוסיף את הנודלס (ללא המים) והרטבים לערבב לסגור לטעום, אם צריך לתקן תיבול אז להוסיף מהרטבים.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.


 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*