חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 שורבה מקרוני חם וחריף - לימור בוחניק

שורבה מקרוני חם וחריף

מרכיבים:
  • 1 פלפל/גמבה חתוך לרצועות (לא דקות)
  • מעט שמן
  • כף גדושה של שום כתוש
  • כף פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 עגבניה מגורדת/קוביות
  • צ׳ילי לפי הטעם למי שאוהב חריף
  • 1.5 כפות רסק עגבניות
  • חבילת פסטה
  • טיפטוף לימון בצלחת למי שאוהב

אופן הכנה:
  • לבחור בתוכנית טיגון (FRY) ולכוון ל 5 דקות מספיק אפילו 4.
  • להכניס את הפלפל/גמבה לסיר פשוט לתת לו מעט מכת חום.
  • ואז להוסיף מעט שמן,שום, פפריקה מתוקה ולטגן לא לשרוף.
  • להוסיף עגבניה מגורדת/קוביות.
  • להוסיף מלח, פלפל שחור, וצ'ילי -למי שאוהב חריף.
  • להוסיף כף וחצי של רסק עגבניות לערבב טוב.
  • להוסיף מים (לא הרבה) שהרוטב יהיה סמיך ולתת לזה להתבשל.
  • להעביר לתוכנית פסטה (PASTA) למשך 12 דקות
  • ואז להוסיף עוד מים 
  • לחכות שירתחו ולהוסיף את הפסטה
  • לבשל עד שהפסטה מוכנה.
  • ולהגיש מהר --אחרת הפסטה שואבת את כל הרוטב

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*