חפש
 
 

 

 מתכון סופגניות מאודות


מעבירים את התערובת הבצק לשיש מקומח ומתחילים ללוש עד קבלת בצק חלק ורך למגע
 

יוצרים מהבצק כדור ,מעבירים לקערה, מכסים עם ניילון נצמד ונותנים לו לנוח ולהכפיל את נפחו
(מומלץ להשאיר את הבצק לילה במקרר).
 

לאחר שהבצק הכפיל מרדדים אותו על משטח מקומח לעובי של בערך 2 סנטימטרים וקורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס.
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה במרווחים אחד מהשני ומניחים לבצק לתפוח שוב.​
 

ממלאים את הסיר הפנימי במים ומפעילים את הסיר על תוכנית האידוי - Steam
לאחר שהמים רותחים והאדים מתחילים מניחים את הסופגניות בכלי האידוי ל10 דקות. 
 

מתקבלות סופגניות רכות ואווריריות. 
 

עכשיו הגיע החלק הכי מהנה - המילוי!
תשתוללו, ריבה, שוקולד ,חלווה, קרם פטיסייר, קרם שקדים,טחינה...
העיקר שיצא טעים!

חג חנוכה שמח חברים!

 
חנוכה שמח חברים : )
 
ומתחילים:
שופכים את הקמח לקערת המיקסר יחד עם השמרים,
יוצרים גומה ומכניסים לתוכה את יתר המרכיבים ומערבלים עד שהקמח נספג ומתחיל להיווצר בצק. 
 
מרכיבים:
5 כוסות קמח | כף וחצי שמרים | 12 כוס אבקת סוכר | כוס חלב | 2 ביצים | 80 גרם חמאה | תמצית רום
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*