חפש
 
 

 

 מרק רגל פיקנטי עם אורז תפוא, גזר וגרגירי חומוס

מרק רגל פיקנטי עם אורז תפוא, גזר וגרגירי חומוס עם איזי קוק

מרכיבים:
  • 5-6 חתיכות רגליים מנוקות ומוכשרות 
  • אני הוספתי גם כמה קוביות בשר מבושלות
  • 4שיני שום כתושים
  • 3 כפות שבבי בצל מטוגן
  • בצל קטן חתוך קוביות
  • גזר חתוך קוביות
  • 2 תפוא קטנים חתוכים קוביות
  • חופן גרגירי חומוס מבושלים
  • גבעול כרפס קצוץ
  • צרור פיטרוזיליה וכוסברה קצוצים 
  • 1/2 כוס אורז שטוף היטב ומסונן
  • תבלינים
  • 1 כף פפריקה מתוקה מעט כורכום 
  • 2-3 כפות שמן
  • מלח לפי הטעם פלפל מקאלף מעט כמון 2 כפות גדושות רסק עגבניות , 1/2 כפית סוכר ,פיטרוזיליה יבשה כפית אבקת מרק כפית שטוחה פלפל צ'ילי חריף גרוס( למי שאוהב פיקנטי )

אופן הכנה:
  • לבשל בסיר לחץ בישול ראשוני עם מים רותחים עד שמצפצף 
  • לשטוף היטב ולסנן 
  • לטגן פפריקה, שמן ושבבי בצל
  • להוסיף ירקות, רגליים, בשר, אורז תבלינים ולערבב
  • להוסיף מים רותחים ולבשל בתוכנית ידנית (PRO) על 110 מעלות כשעה וחצי 
  • תמיד ניתן לשנות מעלות כשרוצים
*טיפ של חברתי היקרה והאלופה נורית ג. : 
כשמגישים בצלחת לסחוט מעט לימון
וזה טעיםםםם טעיםםם

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*