חפש
 
 

 

 מרק רגל עם גזר קולורבי, תפו"א ושום

מרכיבים:

  • 1 ק"ג פרוסות רגל מנוקות רצוי בינוני קטן
  • 2 קולורבי לקוביות
  • 5-6 תפו"א מחולקים
  • 1 גזר בינוני לפרוסות
  • 2 בצל חתוך גס
  • 1 ראש שום גדול מנוקה וחתוך גס
  • עשבי תיבול לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • לימון פרסי גרוס
  • מלח
  • רוטב טריאקי
  • סילן
  • 4 כפות שמן בטעם בצל
  • כף מרק עוף
  • מים עד גובה הקו העליון (או ציר עוף ולוותר על מרק עוף)

 

אופן ההכנה:

מכוונים 3 בעזרת ה “PRO” תוכניות מראש: (הסבר לתוכנית אשר משנה זמינים וטמפ׳ באופן אוטומתי בדקה ה 4:25 בסרטון ההסברה https://goo.gl/WDpYp8)

 

  • תוכנית 1: 160 למשך 30 דקות.
  • תוכנית 2: 130 מעל למשך שעה.
  • תוכנית 3: 110 מעלות למשך שעתיים.
  • לאחר הפעלת תוכנית 1 מקרמלים בשמן את הבצל.
  • מוסיפים את הרגל, התבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים ירקות ומים או ציר עוף עד לקו המקסימום.
  • סוגרים מכסה ונותנים ברכת הדרך.

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*