מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 מרק קרם סלמון


מצרכים:
  • 300 גרם סלמון (פילה)
  • 200 מ״ל שמנת צמחית
  • 200 גרם תפו"א
  • 60 גרם קישואים
  • 60 גרם בצלים
  • 60 גרם גזרים
  • 1 ליטר ציר דגים/מים
  • 50 מ"ל יין לבן
  • 3 גבעולי פטרוזיליה
  • 3 גבעולי שמיר
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את הסלמון ואת הירקות לקוביות בגודל 2 ס"מ ומכניסים את כל המרכיבים לקערה.
  • מוסיפים שמנת, מלח, פלפל שחור וציר דגים/מים. מערבבים היטב וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Soup ' בעזרת לחצן ה-' .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית. מערבבים את המרק עד לקבלת מרקם רך ואחיד.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי