חפש
 
 

 

 מרק פטריות ונתחי עוף עם נגיעות של תאילנד

מצרכים:
חבילת פטריות, בינונית צילי 1, 4 שיני שום, ג'ינג'ר, כוסברה, 5 יח חזה עוף, 2 בצלים
2 יח׳ שורש גנגל יבש, 2 יח׳ עלה כפיר ליים, צרור כוסברה, 2 וחצי כפות סויה, כף טום יאם
אופן ההכנה:
לחתוך את הבצלים לפלחים עבים אך לא גס מדי
לחתוך את הפטריות לרבעים
לחתוך את הצילי לפרוסות דקות 
לפרוס את השום לפרוסות דקות
לפרוס 3 פרוסות דקות של ג'ינג'ר 
לחתוך את נתחי העוף לקוביות גסות
להתחיל  באופציית Fry למשך 15 דקות
להכניס את הבצלים לסיר ולבשל עד לריכוך (6 דק)
להכניס את הפטריות ולבשל עד לריכוך (4דק)
להוסיף את הצילי,ג'ינג'ר,שיני השום,שורש גנגל ועלה כפיר ליים ולבשל הכל יחד עם סיום התכנית (5דק)
להעביר לתכנית ה-soup למשך שעה(ניתן לעצור את התכנית לאחר 40 דקות)
יש לכסות את תכולת הסיר במים חמים  עד לנקודת 1.4 של הסיר
להוסיף את צרור הכוסברה
להוסיף את נתחי העוף
לתבל במלח ופלפל לפי רצונכם (מומלץ להמתין עם התיבול עד לסוף התכנית ולא להמליח יתר על המידה)
2 וחצי כפות סויה
כף טום יאם
 
בתאבון!
למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*