חפש
 
 

 

 מרק ירקות קניידלך

מרכיבים:
3 כפות שמן (לא חובה)
1 בצל חתוך לקוביות 
2 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 קולורבי חתוך לקוביות קטנות
3 גיבעולי סלרי עם עלים חתוך קטן
1 תפו"א חתוך לקוביות קטנות 
1 בטטה חתוך לקוביותקטנות
* ניתן להוסיף 2 כרעיים מחולקים לירך ושוק
טיפ: ניתן ירקות שורש ואחרים לפי הטעם

תיבול:
כפית מלח
כף גדושה מרק עוף
קורט פלפל שחור גרוס
קניידלך:
1 כוס קמח מצה
1 כוס מים רותחים
3 כפות שמן
2 ביצים
אבקת מרק, מלח, פלפל


אופן הכנה למרק:
לבישול ישנם 2 שלבים
שלב 1:לבחור תוכנית ידנית (PRO) לכוון ל 130 מעלות למשך 50 דקות
למזוג לסיר את השמן, תיבול ולטגן את הבצל כ 5 דקות (*בשלב זה מוסיפים את הכרעיים מי שרוצה)
להכניס את הירקות לסיר ולמלא מים עד לנקודה שרשום 1.8 ולסגור את המכסה
שלב 2: בתוכנית ידנית (PRO) לכוון 160 מעלות למשך 15 דקות
בתחילת שלב זה יש להכניס את הקניידלך

טיפ: אפשר להסמיך מרק באמצעות אמולסיה, חיבור של שומן קמח  ואויר, לקחת שתי כפות קמח עם מחמאה או שמן ולערבב טוב עם מטרפה שלא יהיו גושים ולהכניס למרק וככה המרק מקבל סמיכות עדינה וטעמים חדשים

אופן החנה לקניידלך:
מערבבים היטב, יוצרים כדורים, מטילים למרק. כשהכדורים צפים נותנים להם להתבשל כמה דקות ואז הופכים אותם בעזרת כף ומבשלים עוד כמה דקות
מסננים ומגישים

בתאבון!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*