מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 מרק ירקות וקיפודי הודו

מרכיבים:
לכדורי ההודו:
  • ½ ק"ג בשר הודו
  • צרור משולב של פטרוזיליה, כוסברה ונענע קצוצים דק
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • מלח פלפל לבן
  • 2 גזר מגורד
  • 1 ביצה לארג'
  • כף קמח
  • כוס אורז בסמאטי מושרה לשעה במים חמים

למרק:
  • קוביות ירקות מ:
  • 2 זוקיני לפרוסות
  • 5 פירחי כרובית
  • כוס גזר גמדי
  • כוס אפונה
  • 4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
  • 2 תפו"א לקוביות
  • צרור שמיר וכוסברה קצוצים
  • בצל קצוץ
  • 1 ליטר ציר ירקות:( ירקות שורש שבושלו במים על עשבי תיבול מלח פלפל וסוננו) או כף מרק עוף,
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:
שני שלבים (ניתן לתכנת מראש)
שלב ראשון:
  • לבשל את מרכיבי המרק בתוכנית פרו 130 מעלות ל45 דקות.
  • בנתיים נכין את הקציצות:
  • לערבב את מרכיבי הקציצות למעט האורז.
  • ללוש היטב את הבשר עם שאר המהמרכיבים.
  • להכין כדורים בגודל פינג פונג.
  • לסנן את האורז ולגלגל כל כדור באורז שיהיה מכוסה מכול הצדדים.
  • להניח את הכדורים בכלי האידוי (בצבע לבן עם חורים).
שלב שני:
  • בתום 45 דקות לבחור תוכנית בפרו 110 מעלות ל 40 דקות.
  • להכניס את כלי האידוי עם הקיפודים לתוך הסיר מעל המרק.
  • *יש לשים לב שהקיפודים לא ישקעו במרק, הם מתבשלים רק מהאדים.
  • בתום התוכנית לתת לכל התבשיל לנוח 10 דקות, לפני הפתיחה.

בתאבון!

*מתכון שנלקח מליהי קרויץ עם קצת שינויים שלי.


למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).


 
מאת אפי קרייף
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי