חפש
 
 

 

 מרק חרירה

מרכיבים:
  • שני בצלים
  • שני גבעולי סלרי
  • 3 כפות שמן
  • ארבע עגבניות מגורדות
  • כוס עדשים(איזה שבא) אני הוספתי עדשים אדומות
  • ושקית חומוס גרגירים של סנפרוסט
  • מלח פלפל לבן
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה ומעט חריפה
  • כמון
  • מרק עוף
  • חופן כוסברה
  • חופן פטרוזיליה
  • 3 כפות קמח
  • חופן גדול של אטריות ביצים דקות
  • מיץ מרבע לימון

הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:
  • מגרדת שני בצלים ושני גבעולי סלרי במגרדת לתוך סיר עם 3 כפות שמן
  • מוסיפה ארבע עגבניות מגורדות
  • כוס עדשים(איזה שבא) אני הוספתי עדשים אדומות
  • ושקית חומוס גרגירים של סנפרוסט
  • ממלאה מים שיעברו את חצי הסיר מרתיחה מנמיכה ומתבלת
  • מלח פלפל לבן
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה ומעט חריפה
  • כמון
  • מרק עוף
  • חופן כוסברה
  • חופן פטרוזיליה

אופן הכנה:
בוחרים תוכנית מרק ("SOUP") למשך שעה ו 25 דקות.
לאחר שעה לקחת קערה לשים בה 3 כפות קמח ו3 מצקות מהמרק ולערבב היטב שלא יהיו גושים
מוסיפה את זה למרק מערבבת וממשיכה לבשל לערבב מידיי פעם ולהוסיף מים רותחים אם המרק סמיך מידיי
לאחר עוד רבע שעה להוסיף חופן גדול של אטריות ביצים דקות מיץ מרבע לימון לבדל עוד עשר דקות
והטעם???? משובח!!!

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*