חפש
 
 

 

 מרק בצל

מרק בצל, כנפי עוף ופטריות פורטבלו טריות עם איזי קוק.

מרכיבים:
  • 1 כף שמן
  • 3 בצל בינוני קצוץ בינוני-דק
  • 2 פטריות פורטבלו טריות גדולות חתוכות לקוביות
  • 6 כנפי עוף טריים חצויים
  • כמה גבעולי עלי לימונית
  • תערובת מים ותיבול מעורבבים ביחד עם:
  • 4.5 כוסות מים + 1 כף אבקת מרק עוף
  • + 1 כפית מלח + 1/2 כפית אגוז מוסקט
  • + 1/2 כפית תבלין קארי
ההכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:
1. במכשיר המולטי-קוקר בוחרים בתוכנית ה-Fry לזמן של כ-7 דקות ומפעילים.
במשך כל זמן התוכנית מכסה המכשיר יהיה פתוח.

2. אחרי קצת זמן מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות קלה.
מוסיפים את כנפי העוף ומערבבים ומטגנים קצת ביחד.
מוסיפים את עלי הלימונית ומערבבים טוב ומטגנים קצת זמן ביחד.
מוסיפים את הפטריות מערבבים ומטגנים ביחד הכל.
בדקה האחרונה של תוכנית ה-Fry מוסיפים את המים המתובלים, מערבבים טוב עד סוף התוכנית.

3. כאשר תוכנית ה-Fry הסתיימה, בוחרים בתוכנית ה-soup ומכוונים לזמן בישול של 1:30 שעות.

4. לחיצה ארוכה על לחצן ה-Start ותוכנית בישול מתחילה.

5. אחרי שעה וחצי הסתיים בישול המרק. פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את המרק, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

6. מגישים באהבה ובכיף.

בתאבון!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*