חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 מרק אפונה

מרכיבים:
  • 1בצל
  • 1תפו"א
  • 1גזר
  • כוס אפונה יבשה שטופה היטב
  • כף שמן זית
  • מלח ,פלפל ואבקת מרק
לבצקניות:
  • ביצה
  • 2כפות קמח
  • מלח פלפל
אופן הכנה:
  • חותכים את הבצל ,תפוא והגזר לקוביות
  • מטגנים כ6 דקות ב2 דקות האחרונות מוסיפים את האפונה  
  • מעבירים לpro     על 160 מעלות  30 דקות
  • מטבלים מוסיפים כ6-7 כוסות מים חמים 
  • כשמוכן מעבירים למעבד מזון טוחנים 
  • ומחזירים לסיר דרך מסננת מפעילים שוב על תוכנית pro על 160 מעלות ל10 דקות
  • בשלב הזה טועמים ומתקנים תיבול
  • עם המרק סמיך מידי מוסיפים מים רותחים
  • בקערית קטנה מערבבים ביתה קמח מלח ופלפל 
  • ב3 דקות יוצרים בצקניות לתוך המרק בעזרת 2 כפיות 

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*