חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 מקלובת בורגול קציצות חצילים ופלפלים

מרכיבים לקציצות:
  • 1/2 קג בשר טחון
  • חופן ירוקים קצוצים (פיטרוזיליה וכוסברה)
  • 3 כפות שבבי בצל מטוגן
  • כף שמן
  • פלפל מקאלף
  • מלח ומעט פפריקה
  • לעבד היטב וליצור קציצות קטנות (לי יצאו 20)

מרכיבים לירקות:
  • 2 חצילים חתוכים קוביות
  • 1 עגבניה אדומה חתוכה קוביות
  • חופן עגבניות שרי חצויות (לא חייב)
  • פלפלים צבעוניים חתוכים ( 1/2 פלפל מכל צבע)
  • 2 שיני שום שלמים לחרוץ בהם x
  • 1 בצל סגול חתוך קוביות
  • 1 בצל לבן חתוך קוביות
  • מלח פלפל מקאלף כורכום פפריקה שמן ומים כחצי כוס

אופן הכנה:
  • לטגן עם 4 -5 כפות שמן את הבצל 160 מעלות כ3 דקות ,להוסיף חצילים ולטגן 2 דקות
  • להוסיף פלפלים ולטגן תוך כדי ערבוב
  • להוסיף מים ותבלינים ולבשל תוך כדי ערבוב עד שמתרכך מעט
  • להוסיף עגבניות ושום ולערבב
  • להוסיף את הקציצות על הירקות שבושלו
  • 2 כוסות בורגול גס שטוף היטב ומסונן
  • 3 כפות שבבי בצל מטוגן
  • מלח פלפל מקאלף מעט קינמון 1/2 כפית אבקת מרק מעט פיטרוזיליה יבשה 1 כפית סילאן 1 כפית שמן
  • 3 כוסות מים רותחים
  • להוסיף על הקציצות
  • לסגור את הסיר
  • 110 מעלות עד לאידוי
  • ניתן להעלות את הטמפרטורה לאחר אידוי מלא ל150 מעלות ל3-4 דקות להשחמת הירקות
  • להפוך על צלחת הגשה ולזלול
 זו מנה אגדה

*למי שרוצה צמחוני, ניתן לוותר על הקציצות


בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.


 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*