חפש
 
 

 

 מעורב ירושלמי


מצרכים:
  • חזה עוף
  • כבד עוף צלוי
  • טחול 
  • 1 בצל גדול 
  • חצי כף פפריקה מתוקה 
  • מעט פלפל שחור
  • חצי כפית כמון
  • מלח

אופן ההכנה:
  • בוחרים תוכנית ידנית ״PRO״ ולכוון ל 130 מעלות למשך שעה.
  • לשים 3 כפות שמן תחילה לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף חזה עוף קצוץ לסגור את הסיר לערבב מידי פעם, לאחר 10 דקות להוסיף את הטחול לסגור לעוד 10 דקות, לערבב מידי פעם, להוסיף את הכבד והתבלינים לערבב לסגור עד סיום הפעולה.

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*