חפש
 
 

 

 מנת עוף, אורז וירקות

מנה מפנקת, טעימה, בריאה ומלאת ארומה אודות לתערובת תיבול השף של השף אהרוני
הכנה במכשיר המולטי-קוקר


מרכיבים:
2 כפות שמן לטיגון
1 כוס אורז עגול
1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
1 גזר מקולף ומגורד דק
1.5 כפות צימוקים בהירים
4 תמרים מקולפים מגולענים חתוכים דק
בשר מפורק מ- 2 ירכי עוף ו-2 שוקי עוף 
תערובת מים ותיבול:
2.5 כוסות מים,  1/2 כפית מלח,  1/2 כפות תערובת השף של השף אהרוני מעורבבים יחד בקערה קטנה נפרדת.
אופן הכנה:
בקערה נפרדת מערבבים את המים והתיבול.
המנה מוכבת מ 2 שלבים:
בוחרים בתוכנית ה-PRO
שלב 1:
מכוונים לטמפ' של 160 מעלות ולמשך 8 דקות (בשלב זה מכסה הסיר ישאר פתוח)
שלב 2:
לוחצים שוב על לחצן ה-PRO ומכוונים לטמפ' של 140 מעלות לזמן בישול של 30 דקות.
לוחצים על לחצן ה-START להפעלת המכשיר.
מכניסים לסיר את השמן לטיגון, ממתינים כמה שניות, מכניסים את הבצל ומטגנים קלות כמעט דקה (עד לשקיפות).
מוסיפים את האורז, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עוד קצת.
מוסיפים את הגזר, הצימוקים, התמרים ומערבבים ביחד.
מוסיפים את בשר העוף המפורק ומערבבים היטב.

דקה לפי שהתוכנית הראשונה מסתיימת, מוסיפים את תערובת המים והתיבול ומערבבים טוב. 
בסיום שלב 1 סוגרים את המכסה
מבשלים עד לסיום שלב 2
פותחים את מכסה הסיר בזהירות, מערבבים את התבשיל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

מגישים באהבה ובכיף.

בתאבון!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*