חפש
 
 

 

 מלוחייה

מתכון למלוחייה עם איזי קוק

מרכיבים:
  • 250 גרם עלים של מלוחייה שטופים היטב וטחונים
  • 3-4 שיני שום כתוש

תבלינים:
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור ומקאלף לפי הטעם
  • 1/2 כפית כורכום
  • 2 כפות כוסברה יבשה גרגירים מעוכים
  • 1/2 כפית אבקת מרק, צ׳ילי גרוס חריף

אופן הכנה:
מטגנים את השום עם גרגירי הכוסברה המעוכים עם 4 כפות שמן 160מעלות באיזי קוק עד להזהבה מוסיפים מים רותחים ( כ5 כוסות) ואת המלוחייה ותבלינים ומבשלים באיזי קוק 110 מעלות עד לרתיחה טובה, כ-12 דקות.
מגישים עם קרוטונים או לחם פרוס ומתענגים בנוסטלגיית ילדות.

בתאבון!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*