מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 מוס שוקולד ותפוזים

מצרכים:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם ) 4( ביצים
  • 50 גרם סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 15 גרם קליפת תפוז קצוצה
  • 20 מ"ל מיץ תפוזים
אופן ההכנה:
  • מפרידים את החלמון והחלבון בביצים.
  • בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף.
  • מערבבים את החלמונים עם המיץ תפוזים וקליפת התפוז.
  • שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות, שמים אותו בקערה יחד עם החמאה והסוכר וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 10 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR מכוונים ל º100 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' 'Start עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • פותחים את המכסה ומעבירים לכלי נפרד.
  • מערבבים את השוקולד עם תערובת הביצים המוקצפות.
  • מוסיפים לתערובת גם את החלבונים עם מיץ תפוזים וקליפת התפוז ומערבבים בזהירות. שופכים את המוס לתוך כוסות הגשה או לתוך תפוזים חצויים ומרוקנים.
  • מעבירים למקרר ל 2-3 שעות לפני ההגשה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי