חפש
 
 

 

 מאפה חלבון בטעם קינמון (תחליף לארוחה)

מרכיבים:

  • 280 גרם שיבולת שועל
  • כף קינמון
  • 4 חלבוני ביצה
  • 25 גרם סטיביה
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • 3 מנות אבקת חלבון
  • מים
  • מעט חמאה או נייר אפיה

אופן ההכנה:

  • בכלי נפרד מניחים את כל המרכיבים, מערבבים ובו בזמן
  • מוסיפים מים בהדרגה עד שנוצרת עיסה מעט סמיכה.
  • משמנים את הקערה במעט חמאה (או נייר אפיה), יוצקים את התערובת פנימה.
  • ״ למשך 50 דקות.CAKEבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

 

בתאבון!

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*