חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 מאפה במילוי בשר טחון ותפוחים בניחוח קינמון

למעטפת הבצק:

  • 1/2 קג קמח לבן מנופה
  • 2 כפות גדושות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1/4 כפית משפר אפיה( משדרג)
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק נעים וגמיש
  • ולא דביק
  • להתפיח בקערה ששומנה מעט מכוסה היטב עד להתפחה ( כשעה)

 

לבינתיים להכין מילוי:

  • 1/2 קג בשר טחון
  • 3 כפות גדושות שבבי בצל מטוגן
  • לטגן בתוכנית ׳FRY׳ עם כף שמן ולהוסיף מלח פלפל מקאלף כורכום ופפריקה
  • לערבב היטב ולקרר.
  • להוסיף תפוח גרנדסמיט גדול חתוך גפרורים ולשים עליהם 1/2 כפית לימון.
  • לערבב:
  • חופן צימוקים, חופן שקדים פרוסים מולבנים , כפית שטוחה קינמון, כפית סילאן, חופן ירוקים קצוצים( פיטרוזיליה כוסברה וכמה עלי נענע)
  • לערבב את כל תערובת הבשר

אופן הכנה:

  • לאחר שהבצק תפח לפתוח על משטח נקי עם מעט שמן למלבן גדול 
  • למרוח מעט שמן 
  • בקערה קטנה לשים 2 כפות סוכר חום, מעט קקאו וכפית קינמון ולערבב
  • למרוח על הבצק ולגלגל לרולדה
  • לפרוס אותה לכ30 פרוסות
  • לשים בסיר שרופד בנייר אפיה
  • לסדר שושניות בדפנות וגם על תחתית הסיר במרווחים קטנים.(כחצי מהכמות) בחצי השני נשתמש לכיסוי הבשר. (את החצי הנוצר נשים במקרר מכוסה)
  • להתפיח מכוסה
  • אני התפחתי 35 מעלות בתוכנית ׳PRO׳ למשך 25 דקות .
  • לאחר שתפח ונוצרו בסיס ודפנות ללא חורים לצקת את תערובת הבשר ולשטח
  • (להשאיר מעט שוליים שישמשו לכיסוי הבצק הנותר).
  • לכסות ב שושניות הבצק שנותרו ולדאוג לשים גם בצדדים.
  • להדק מעט.
  • התפחה קטנה.
  • לאפות עד להזהבה טובה.

 

תכונית ב 3 שלבים (ניתן לכוון את שלושת השלבים מראש)
  • שלב 1:אפיתי במולטי קוקר 120 מעלות למשך 40 דקות 
  • שלב 2: 130 מעלות למשך 15 דקות
  • שלב 3: להפוך ולאפות 140 מעלות למשך 15 דקות עד להזהבה.
  • להגיש ולפרוס למשולשים

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*