חפש
 
 

 

 מאפה בורגול ממולא חזה עוף

מאפה בורגול במילוי חזה עוף, בשר טחון וחמוציות ועוד עם איזי קוק

למעטפת:
  • 1 כוסות ו3/4 בורגול גס  להשרות במים רותחים עד לכיסוי כ10 דקות  
  • .להוסיף 7-9 כפות  גדושות קמח תופח
  • מלח  לפי הטעם פלפל מקאלף  כורכום פיטרוזיליה יבשה 1/2 כפית אבקת מרק מעט קינמון 3 כפות שמן
  • לעבד היטב עד ליצירת בצק גמיש  ודביק.
  • אם חסר מים/קמח  אז להוסיף.
למילוי:
  • 4-5 חתיכות שניצל עוף חתוכים קוביות קטנות
  • 200 גרם בשר טחון שטוגן לפני. ( משדרג )
  • 2 בצלים קצוצים 
  • 6-7 פטריות קצוצות גס
  • תבלינים; מלח פלפל מקאלף כורכום שמן 
  • חופן עלי תרד ירוקים 

הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:
לטגן עם 3 כפות שמן 2 בצלים קצוצים תוכנית ידנית (PRO) 160 מעלות עד להזהבה, כ8 דקות, להוסיף  פטריות קצוצות גס ולטגן, להוסיף קוביות חזה עוף ותיבול: מלח פלפל מקאלף כורכום ולטגן. להוסיף בשר טחון שטוגן לפני , כ200 גרם. מוסיף המון. 
לערבב, להעביר לקערה, לסנן  נוזלים ולהוסיף חופן חמוציות ולערבב . 
לשטוף את הסיר ולהניח בצד.

לחלק את בצק הבורגול ל2 חלקים, אחד גדול יותר ואחד קטן יותר.
לרדד על נייר אפייה את החלק הגדול יותר לצורת עיגול, שתשמש כתחתית עם דפנות למאפה. 
לשמן מעט את הסיר ולהניח את המאפה עם נייר האפייה בתוך הסיר. 
לסדר ולצקת את המילוי על תחתית הבורגול. להדק היטב.
לסדר עלי תרד שטופים על המלית .
לרדד את הבצק הקטן יותר ולהניח על עלי התרד ולהדק עם הדפנות היטב. 
הבצק דביק וגמיש וקל לשחק איתו ולעצב .
להפעיל תוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל 140 מעלות ולאפות כ23 דקות. להעלות ל150 מעלות לעוד 10 דקות .
להפוך על צלחת הגשה, לקלף את נייר האפיה והינה לנו מאפה עולמי
הדומה לעוגה.
לפרוס כעוגה ולהתענג

בתאבון!

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
לפרטים ושאלות 6182*
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*