חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 לחמניות מאודות

לחמניות באו (לחמניות מאודות) עם איזי קוק
מרכיבים:
2 כוסות קמח
3/4 כוס מים עם כף רסק עגבניות (לבצק הלחמניה הכתומה)
1/2 כוס פסטו רבע כוס מים (לבצק הלחמניה הירוקה)
3/4 כוס מים (אם רוצים ליצור לחמניה רגילה)
1/2 כפית מלח
כפית סוכר
כף שמרים
3 כפות שמן זית
 
הוראות הכנה
שלב ראשון:

מערבבים בקערת המיקסר את המרכיבים כדי ליצור לחמניה כתומה יש להוסיף לתערובת הבצק 3/4 כוס מים עם כף רסק עגבניות
וכדי ליצור לחמניה ירוקה מוסיפים לתערובת הבצק 1/2 כוס פסטו רבע כוס מים ולשים עד לקבל בצק אחיד.
מכסים את הבצק במגבת לחה או ניילון נצמד ונותנים  לו לתפוח עד הכפלת הנפח
שלב שני:
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו מוציאים ממנו את האוויר חותכים, מחלקים לכדורים 
שלב שלישי:
ומניחים להתפחה נוספת בכלי האידוי של הסיר לעוד 10 דקות. 
 
שלב רביעי:
לקראת סיום ההתפחה ממלאים מים בסיר המולטי קוקר, מפעילים את תוכניות ה STEAM ומכוונים ל10 דקות.
שלב חמישי:
לאחר שהתוכנית בעיצומה והאדים מתחילים להיווצר בסיר מכניסים את הבצק עם כלי האידוי ל 10 דקות בתוכנית אידוי (STEAM).
שלב שישי:
מוציאים בזהירות את כלי האידוי משחררים את הלחמניות ומניחים להן להתקרר כמה דקות. 
שלב שביעי:
בינתיים מכינים את המילוי (הן טעימות אפילו ריקות) אנחנו הכנו הכנו סלט ירקות טרי וביצת עין,  ושיהיה בתיאבון….

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*