מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 לחם תירס


מצרכים:
  • 550 גרם קמח חיטה
  • 220 גרם קמח תירס
  • 100 מ"ל חלב
  • 50 מ"ל שמן צמחי
  • 20 מ"ל שמרים
  • 20 גרם סוכר
  • 10 גרם מלח
  • 320 מ"ל מים בטמפ' החדר

אופן ההכנה:
  • שמים בכלי נפרד קמח חיטה, קמח תירס, מלח, סוכר ושמרים ומערבבים.
  • תוך כדי ערבוב מוסיפים חלב, שמן ) 40 מ"ל( ומים.
  • לשים את הבצק עד שהוא לא נדבק לדפנות הכלי.
  • משמנים את דפנות הקערה עם השמן שנשאר, מכניסים פנימה את הבצק, משטחים אותו וסוגרים את המכסה. בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º40 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר מכן בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 ו 40 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה
  • על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 50 דקות לפני סיום התוכנית פותחים את המכסה ומוציאים את הלחם מהקערה
  • (זהירות חם!!), הופכים אותו וסוגרים את המכסה. אופים עד לסיום התוכנית.
  • בכדי לסיים את פעולת ה-"שמור חם" )' Warm '( לוחצים על לחצן ה- '/ Warm
  • Cancel ' לחיצה ארוכה עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי