מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 לחם שיבולת שועל


מצרכים:
  • 580 גרם קמח חיטה
  • 100 גרם פתיתי שיבולת שועל טחונים במידה בינונית
  • 50 גרם גרעיני חמניה
  • 20 גרם שמרים יבשים
  • 20 גרם סוכר
  • 10 גרם מלח
  • 30 מ"ל שמן צמחי
  • 420 מ"ל מים בטמפ' החדר

אופן ההכנה:
  • שמים בכלי נפרד קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח וזרעי חמניה ומערבבים היטב.
  • תוך כדי ערבוב מוסיפים את השמן ) 20 מ"ל( והמים. לשים את הבצק עד
  • שהוא לא נדבק לדפנות הכלי. משמנים את דפנות הקערה עם יתר השמן
  • ) 10 מ"ל(, מכניסים את הבצק פנימה, משטחים אותו וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º40 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר מכן בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 ו 40 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 50 דקות לפני סיום התוכנית פותחים את המכסה ומוציאים את הלחם מהקערה
  • (זהירות חם!!) הופכים אותו וסוגרים את המכסה. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי