מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 לחם לבן

מצרכים:
  • 850 גרם קמח חיטה
  • 40 מ"ל שמן צמחי
  • 30 גרם מלח
  • 30 גרם סוכר
  • 6 גרם שמרים יבשים
  • 500 מ"ל מים פושרים

אופן ההכנה:
  • מערבבים בכלי נפרד מים הפושרים, מלח, סוכר ושמרים.
  • מוסיפים לכלי 20 מ"ל שמן וקמח ולשים עד לקבלת בצק.
  • משמנים את הקערה עם שאר השמן ,מניחים את הבצק בפנים וסוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Pro ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ‘ .'HR
  • מכוונים ל º40 בעזרת לחצן ה- ' Temp ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר מכן בוחרים בתוכנית ה- ' Cake ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu
  • מכוונים לשעה 1 ו 40 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם.
  • 50 דקות לפני סיום התוכנית פותחים את המכסה, מוציאים את הלחם מהקערה
  • (זהירות חם!!), הופכים אותו וסוגרים את המכסה. אופים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.
  • מוציאים את הלחם ונותנים לו לנוח במשך 20 דקות לפני ההגשה.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי