חפש
 
 

 

 לחם דגנים עם אגוזי פקאן וזרעונים

הכנה במכשיר המולטי קוקר של איזי וקוק
  • 3.5 כוסות מדידה קמח בכוס רב דגנים חד פעמית
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף שמן
  • חופן זירעונים ואגוזי פקאן ( פשתן שומשום מלא פרג קוואקר...)
  • מים פושרים לפי הצורך, עד ליצירת בצק נעים ולא דביק.
  • לעבד היטב .
אני שימנתי את מכשיר האיזי קוק במעט שמן , ציפיתי את כדור הבצק בזירעונים והנחתי בסיר.
לתכנת תכנית תפיחה 35 מעלות ל50 דקות.
שלב שני של התוכנית לאפות 155 מעלות כ50 דקות, 35 דקות עד להשחמה, ואז להפוך  כ-15 דקות לפני סיום התוכנית השחמת הצד השני.
לצנן ולפרוס.
אני אפילו לא הספקתי לקרר ופרסתי חם.

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.
בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*