מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 לזניה

מצרכים:
  • 300 גרם בשר בקר טחון
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 70 גרם (4 חתיכות) דפי פסטה ללזניה
  • 70 גרם בצלים
  • ביצה אחת
  • •500 מ"ל מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • קוצצים את הבצל דק דק
  • מוסיפים לבשר טחון ביצה, בצל ,רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. שופכים לקערה מים ומניחים בפנים את כלי האידוי.
  • מסדרים את שכבות הלזניה בצורה הבאה: דף פסטה, בשר טחון. חוזרים על הסידור הזה 4 פעמים. כאשר מסיימים סוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Steam ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 30 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם. מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" (' Warm ') ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי