חפש
 
 

 

 כנאפה

כנאפה עם איזי קוק

 

מרכיבים:

  • חצי קילו שערות קדאיף
  • 100 גר שומן קוקוס
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 400 גר גבינת ריקוטה
  • 100 גר גבינת עיזים רכה
  • חצי כוס סוכר
  • גרידת לימון
  • לקישוט-פיסטוקים ירוקים קצוצים

 

אופן הכנה:

מוסיפים לשערות הקדאיף 2 כפות אבקת סוכר. 

ממסים בסיר חצי מכמות שומן הקוקוס.

בקערה נפרדת מערבבים את 2 סוגי הגבינות, 2 כפות אבקת סוכר, וגרידת לימון.

מניחים בסיר חצי מכמות שיערות הקדאיף עם שומן קוקוס (לוודא שהסיר משומן)ומהדקים היטב.

בוחרים תוכנית אפיה (BAKE) ומכוונים ל 1 שעה ו 20 דקות.

אופים במשך 30 דקות (עד שהשערות כבר לא לבנות).

מעל מורחים את שכבת הגבינה בצורה אחידה.

מניחים מעל את יתרת שערות הקדאיף עם שומן הקוקוס הנותר.

הופכים כך שהשכבה הטרי של השערות תהיה למטה (לוודא שהסיר משומן).

מהדקים היטב ואופים עד לסים התוכנית.

מרתיחים כוס מים עם חצי כוס סוכר ומיי זהר.

מרטיבים את הכנאפה בסירופ.

מקשטים עם פסטוקים ומגישים.

 

בתאבון!

 

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 

כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

לפרטים ושאלות 6182*

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*