מספר ווטסאפ: 0502626889
חפש

 ירקות מאודים

מצרכים:
  • 150 גרם תפו"א
  • 120 גרם פלפי אדום
  • 100 גרם קולורבי
  • 100 גרם ברוקולי (קפוא)
  • 100 גרם קישוא
  • 100 גרם גזר
  • 400 מ"ל מים
  • חצי כפית כורכום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את תפו"א, הגזר, קולורבי והקישוא לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  • מרוקנים את הגרעינים מהפלפלים וחותכים אותם לקוביות בגודל 3 ס”מ.
  • שופכים לקערה מים ושמים בפנים כלי אידוי שבתוכו כל המרכיבים, כורכום, מלח, ופלפל שחור. סוגרים את המכסה.
  • בוחרים בתוכנית ה- ' Stem ' בעזרת לחצן ה-‘ .'Menu מכוונים ל 20 דקות בעזרת לחצן ה- ' MIN ' וה- ' HR ' ולוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Start ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תעלם .
  • מבשלים עד לסיום התוכנית.
  • לאחר סיום התוכנית מכבים את פעולת ה"שמור חם" )' Warm '( ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- ' Warm/Cancel ' עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182* 
  סיר אטום חשמלי איכותי     סירי מולטי שף     סיר ללחם     סיר לעוגה     השף הפרטי שלך     סיר חוסך בזמן     בישול סיר חשמלי     סיר בישול איכותי     סיר חשמלי איכותי     סיר טורבו שף איכותי