חפש
 
 

 

 ירקות מאודים

מרכיבים:
  • 150 גרם תפו״א
  • 120 גרם פלפי אדום
  • 100 גרם קולורבי
  • 100גרם ברוקולי (קפוא)
  • 100 גרם קישוא
  • 100 גרם גזר
  • 400 מ"ל מים
  • חצי כפית כורכום
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
  • חותכים את תפו"א, הגזר, קולורבי והקישוא לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  • מרוקנים את הגרעינים מהפלפלים וחותכים אותם לקוביות בגודל 3 ס”מ
  • שופכים לקערה מים ושמים בפנים כלי אידוי שבתוכו כל המרכיבים, כורכום, מלח ופלפל שחור.
  • תוכנית אידוי ״STEAM״ ומכוונים ל 20 דקות.
  • מבשלים עד לסיום התוכנית
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).


בתאבון!
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*