חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 טונה עם ירקות ותפוחי אדמה

מרכיבים:
  • 6 יחידות דג טונה
  • חצי כפית כורכום
לרוטב:
  • 2 פלפלים צבעוניים
  • פלפל אחד חריף
  • 3 עגבניות
  • לימון אחד, קלוף
  • 2 גזרים
  • 3 תפוחי אדמה
  • צרור כוסברה קצוצה דק
  • 8 שיני שום קלופות
  • כף פפריקה מתוקה
  • חצי כוס שמן זית
  • מלח ופלפל
אופן הכנה:
משרים את הטונה עם הכורכום וחצי כוס מים למשך עשר דקות. אפשר גם להוסיף מיץ מחצי לימון. מסננים ושוטפים. 
שמים באיזי קוק את הפלפלים, פרוסים לרצועות. פורסים את העגבניה לעיגולים ומניחים על הפלפלים. פורסים את הלימון לפרוסות ושמים על העגבניה, פורסים את הגזר ותפוחי האדמה ומניחים על הירקות בסיר. שמים פרוסות של שום ומים בגובה קצת מתחת לירקות. לוחצים על לחצן הpro" ומכוונים על חום של 110 מעלות למשך שעה ורבע. מבשלים 20 ד', פותחים את הסיר ומניחים על הירקות את פרוסות הטונה ומפזרים על הכל את הכוסברה הקצוצה. מערבבים בכוס את שמן הזית עם הפפריקה, מלח ופלפל ויוצקים על הדגים. ממשיכים לבשל עד סוף התכנית. מומלץ לפתוח באמצע ולבדוק שלא נגמר הנוזלים ובמידת הצורך להוסיף עוד חצי כוס מים. 

בתאבון!

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*