חפש
 
 

 

 חריימה מהסרטים

הקדמה של השף:
הסיר הזה הוא כמו סו שף במטבח, רמות החום שאפשר
לכוון, מערכת ואקום סגורה עם פתח על חוזר של ניקוז נוזלים,
חיסכון בחשמל וזמני בישול וזה רק חלק מהדברים.
הרוטב של החריימה בישלתי ב-40 דקות עם תוצאה של שעתיים,
כל בשלן טוב יודע כמה צריכות עגבניות להתבשל בכדי להגיע
לרמה של ״ריבה״ וכל המרבה הרי זה משובח! 

מרכיבים:
  • 4 פילטים של דג אמנון מחולקים כל אחד לארבע חתיכות
  • ½ ק"ג עגבניות שרי מרוסקות בבלנדר
  • 4 כפות רסק עגבניות 28% והוספתי גם משפורפרת עוד כף מלאה
  • 5 כפות שמן קנולה
  • ראש שום קצוץ גס
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית כמון
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית תימין קצוץ
  • כפית שטוחה מלח
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • כפית גדושה לימון כבוש טחון
  • 2 כפות סוכר חום דמררה
  • צרור כוסברה קצוץ
  • כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
  • לשים את הדגים בקערה עם מיץ מחצי לימון.
  • להפעיל תוכנית פרו 130 מעלות ל-40 דקות.
  • לשפוך את השמן לסיר ולהכניס:
  • דבר ראשון את התבלינים עד שיתחילו לתסוס זה הזמן שהם נפתחים וכל הארומה
  • ממלאת את הבית.
  • בשלב הזה להכניס את הרוטב , שאר המרכיבים ומחצית מכמות הכוסברה,
  • למעט הדגים.
  • לסגור את המכסה ולתת לתבשיל לעבוד עד סוף התוכנית.
  • בסיום התוכנית לתת לנוח כ-10 דקות שכל הרוטב שנצמד למכסה
  • ירגע וירד לסיר אחרת הוא יטפטף מסביב, לאחר מנוחה להכניס את 
  • הדגים לרוטב ולהפעיל תוכנית פרו 130 מעלות ל-30 דקות.
  • פעם נוספת בסיום לתת לנוח כ-10 דקות ומוכן.

בתאבון!


למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.
כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
לפרטים ושאלות 6182*

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*