חפש
 
מספר ווטסאפ: 0506666479
 

 

 חצילים מאודים עם יוגורט ודבש

מרכיבים:

  • חציל גדול
  • גביע יוגורט דל קלוריות
  • 5 גרם פלפל צ'ילי חריף
  • 60 גרם עגבניות
  • 1.5 כפות דבש
  • 5 מ"ל שמן זית
  • 7 גרם עלי בזיליקום/עירית קצוצים דק
  • 400 מ"ל
  • 3/4 כפית מלח אטלנטי

 

אופן ההכנה:

  • קוצצים דק את הצ'ילי, קולפים את החצילים וחותכים אותם לקוביות 4 ס”מ.
  • חותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
  • בכלי נפרד מערבבים את היוגורט עם הצ'ילי והמלח.
  • מוזגים לקערה את המים, מעבירים את החצילים לכלי האידוי.
  • ״ומכוונים ל 18 דקות.STEAMבוחרים בתוכנית אידוי ״
  • מכבים מצב שמירת חום, הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית, ע״י לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).
  • מעבירים לצלחת הגשה, בשכבה אחת מניחים את היוגורט מעל החצילים להצטנן ל 5 דקות.
  • מפזרים מעל את העגבניות ומזלפים שמן זית, דבש, בזיליקום ועירית

 

בתאבון!

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*