חפש
 
 

 

 חמין

חמין שעועית  צבעונית ובשר.
הכנה במכשיר המולטי קוקר של איזי וקוק

הכנתי כמות קטנה
  • 1 כוס גרגירי חומוס   לאחר השריה (שהושרו במים רותחים לילה שלם)
  • 3/4  כוס תערובת שעועית צבעונית  שהושרתה במים לילה שלם
  • 6 תפו"א  קטנים
  • קוביות בשר לבישול( צלעות, חזה)
  • 3 -4 שיני שום 
  • 1 בצל
  • 1 בטטה חתוכה 
  • לצרוב את קוביות הבשר משני הצדדים בתכנית הטיגון 160 מעלות כ5 דקות.
  • להוסיף את שאר המצרכים , מים רותחים עד לכיסוי ותבלינים;  מלח פפריקה פלפל שחור( שמתי מקאלף) כמון מלח מעט אבקת מרק פיטרוזיליה ירוקה יבשה כף סילאן  
  • 6 ביצים מעל
  • לבשל  150 מעלות עד לרתיחה טובה ולהנמיך ל100 מעלות ל8 שעות. ואז זה עובר לפלטת שבת. 
  • אני הוספתי שקית קוקי עם אורז 
  • 1 כוס  אורז , 2 כוסות מים רותחים מעט שמן ומלח
ממש אבל ממש ממש חמין אצלי ליקקו את האצבעות, טעם גן עדן!!
אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת החום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. 
כדי לסיים ולסגור את פעולת המכשיר ואת שמירת החום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, תצוגת כל התוכניות תופיע, ואז פעולת החימום במכשיר תסתיים לחלוטין.

בתאבון!
 
 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*