חפש
 
 

 

 חמין בוכרי- אוסתובו - אוסנת מזרחי

המתכון של אוסנת מזרחי - חמין בוכרי- אוסתובו

 

מרכיבים:

  • 2 כפות שמן זית 
  • בצל קצוץ
  • גזר קוביות
  • בטטה קוביות
  • בשר כתף
  • כוס שעועית לבנה לאחר השריה
  • כוס חומוס לאחר השריה
  • כוס וחצי אורז רגיל וגידים
  • מלח פלפל
  • ביצים
  • תפו״א

 

אופן הכנה:

לטגן בתוכנית טיגון ׳FRY׳ עם 2 כפות שמן זית בצל קצוץ, גזר קוביות, בטטה קוביות, בשר כתף, כוס שעועית לבנה לאחר השריה, כוס חומוס לאחר השריה, כוס וחצי אורז רגיל מערבבת ומוסיפה גידים , ולמלא מעל כל התבשיל מים שיראה כמו מרק.. לשנות לתוכנית אידוי ׳STEW׳ למשך 8 שעות (תבלינים מלח פלפל) להוסיף ביצים ותפו״א ו בסיום התוכנית שישאר במצב שבת.

 

בתאבון!

 

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול״CANCEL״.

 

 
 

איזי קוק - השף הפרטי שלך  |  לפרטים חייגו 6182*